Rescatada al lavabo

Una cabra es cola a Urgències de l'Hospital La Fe de València

L'animal podria procedir d'una de les cases de la zona d'horta pròxima al centre hospitalari

cabra

cabra

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Una petita cabra de color negre es va colar aquest dissabte a l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València per una de les portes automàtiques del Servei d'Urgències. La Policia Local va rescatar l'animal en bon estat i el va traslladar a una protectora, segons han informat fonts del cos de seguretat a Europa Press.

El curiós incident va passar dissabte cap a les deu del matí, quan els treballadors del centre hospitalari es van sorprendre de la presència de la cabra a l'entrada d'Urgències i van intentar immobilitzar-la amb l'ajuda de diverses cadires de rodes.

Notícies relacionades

Els vigilants de La Fe van avisar la protectora municipal de València i aquesta va derivar l'actuació als agents de la Policia Local, que finalment van rescatar l'animal, que havia pujat a un dels lavabos de l'hospital, i el van traslladar a la protectora municipal del barri de Nazaret.

Sembla que la cabra podria procedir d'una de les cases de la zona d'horta pròxima al centre hospitalari, d'on s'hauria escapat. L'anècdota no va provocar més enrenou i tampoc va causar problemes al servei de l'hospital, segons fonts sanitàries.