VIOLÈNCIA MASCLISTA A MADRID

Clava el seu nòvio un ganivet de tallar pernil després d'una pallissa

Les discussions i els cops són "constants", diu la dona de 25 anys

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agències / Madrid

Una dona de 25 anys va apunyalar dissabte passat amb un ganivet a la seva parella, un home de 24, després que aquest li pegués diversos cops de puny a la vivenda que comparteixen al barri de Los Angeles de Madrid, segons han informat fonts policials.

Els fets van passar cap a les 11 hores en un pis situat al número 130 del carrer Eduardo Barreiros. Després de rebre una alerta, la Policia Municipal de Madrid va arribar al domicili, on va trobar un home anomenat Lionel P.F. al terra i sagnant i amb una ferida inciso contusa a la cama esquerra.

Segons va explicar als agents, el succés es va desencadenar quan va entrar a l'habitació de la seva parella, Tamara M.S. però aquesta li va demanar que sortís. Llavors van començar a discutir i forcejar quan, en un moment donat, va treure un ganivet de tallar pernil de 36,5 centímetres de llarg que tenia amagat entre la roba i l'hi va clavar en un bessó. 

La suposada autora dels fets va manifestar per la seva part als policies municipals que en aquell moment estava intentat abandonar la casa amb els seus fills de 3 i 5 anys i que ell l'estava agredint "amb puntades i cops de puny en l'estómac i a l'esquena i que per això es va defensar clavant-li el ganivet a la cama". De fet, va ensenyar als agents els blaus provocats pels cops. 

Notícies relacionades

També va manifestar que les discussions i els cops són "constants" per part de la seva parella i que aquella mateixa nit també li va clavar un cop al nas. Hi ha expedients policials oberts per fets similars anteriors, però no existia ordre judicial d'allunyament en vigor de cap d'ells.

Els agents van procedir a la detenció de tots dos. Per la seva part, sanitaris del Summa van anar al lloc dels fets i els van traslladar a l'Hospital 12 d'Octubre. Després de ser atesos dels seus ferits, van ser dirigits a comissaria per presentar declaració, segons han informat les mateixes fonts.