ACCIDENT APARATÓS

Dos ferits lleus al bolcar un camió al centre de Tarragona

El vehicle s'ha desfrenat i ha bolcat quan el conductor repartia gènere al centre antic

zentauroepp40005501 gra232 tarragona  08 09 2017   un cami n de reparto ha sufri170908160058

zentauroepp40005501 gra232 tarragona 08 09 2017 un cami n de reparto ha sufri170908160058 / JAUME SELLART

1
Es llegeix en minuts

Dos vianants han resultat ferits lleus després que un camió de repartiment hagi tingut aquest divendres un aparatós accident al centre de Tarragona, mentre el conductor repartia mercaderia. El vehicle s'ha desfrenat, s'ha precipitat per un carrer i ha trencat una barana, i ha anat a parar a una altra via, situada en un nivell inferior.

L'Ajuntament de Tarragona ha assegurat que avui mateix construirà una nova barana provisional per garantir la seguretat dels vianants, segons informa el consistori.

La Guàrdia Urbana ha rebut l'avís cap a les onze del matí que hi havia hagut un accident quan el vehicle de repartiment estava aturat al carrer Major, cantonada amb la Baixada de la Misericòrdia, i el conductor descarregava gènere. En aquell moment, el camió s'ha desfrenat i ha envaït el carrer fins a xocar amb la barana de la Baixada de la Misericòrdia i ha quedat bolcat a l'entrada del carrer de Trinquet Vell.

Un ingressat en observació

Dos vianants han patit ferides lleus a l'esquivar el vehicle, però un ja ha sigut donat d'alta, i l'altre, que ha rebut un cop al cap, ha sigut traslladat a l'hospital Joan XXIII, on està en observació.

Notícies relacionades

Al lloc de l'accident s'hi han desplaçat dotacions de la Guàrdia Urbana, dels Bombers i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La zona ha quedat acordonada i ja s'ha activat la grua per poder retirar el camió, i després començaran les tasques de neteja i per retirar la runa.

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros (PSC), s'ha traslladat al lloc de l'accident i ha explicat que, segons els informes preliminars, el camió s'ha desfrenat i s'ha precipitat.