A MADRID

La Policia deté dues persones després de l'atropellament mortal d'un nen a Madrid

Va matar un nen de tres anys i va ferir diversos familiars a l'encastar-se contra una botiga quan aparcava

El conductor del vehicle és un noi de 18 anys sense carnet de conduir

El nen estava a la porta de l’establiment quan el vehicle va impactar per causes que s’investiguen contra l’establiment. / EFE VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

Un noi de 18 anys sense carnet de conduir, a qui un familiar li va deixar el seu cotxe perquè aparqués, va pujar a la vorera i va atropellar mortalment un nen de tres anys i va ferir diversos membres de la seva família al districte madrileny d'Usera.

El propietari del vehicle, de 21 anys, havia deixat momentàniament el cotxe a un noi de 18 que encara no té carnet de conduir perquè l'aparqués, però el conductor va perdre el control del vehicle i el va encastar contra el comerç, una botiga d'alimentació xinesa.

El conductor ha donat negatiu en la prova d'alcoholèmia, segons les mateixes fonts, que han precisat que els dos nois es van quedar al lloc de l'accident fins que van arribar els agents. Al propietari del vehicle, espanyol de 21 anys i arrestat per la Policia Nacional, li imputen els delictes d'homicidi imprudent, lesions, danys i contra la seguretat viària, ha confirmat la Prefectura Superior de Policia.

De l'altre arrestat, que ha sigut detingut per la Policia Municipal de Madrid, de moment no n'han transcendit detalls.

Familiars ferits

L'accident va passar aquest diumenge cap a les 23.45 hores a l'altura del número 26 del carrer Mezquita, al districte d'Usera. Les assistències del Samur Protecció Civil desplaçades al lloc van diagnosticar al nen aturada cardiorespiratòria i traumatisme sever amb pèrdua de massa encefàlica i van confirmar la mort del nen al mateix lloc de l'accident.

La resta de ferits també eren a l'interior de l'establiment, entre ells el pare del nen mort, que va haver de ser traslladat a l'hospital 12 de Octubre per ser valorat d'un possible traumatisme abdominal.

La mare, de 35 anys, va ser atesa per una crisi d'ansietat, i la germana del nen, d'11 anys, va ser tractada de petits talls als braços i l'esquena. A més va ser atès un amic de la família, un home de 37 anys, amb ferides al cap.

Notícies relacionades

Al lloc de l'accident s'hi va desplaçar una dotació de bombers per valorar els danys i comprovar que no hi havia més persones afectades a l'interior de la botiga.

Els psicòlegs del Samur van atendre la mare i la germana al lloc de l'accident, i posteriorment van ser donades d'alta. La policia municipal de Madrid s'ha fet càrrec de la investigació de l'accident.