Els Mossos investiguen la mort d'un pacient en coma a Tarragona

El jove estava ingressat a l'hospital Joan XXIII

zentauroepp18359367 tarragona  tarragon s  18 02 2012     vistas genericas del h170825103751

zentauroepp18359367 tarragona tarragon s 18 02 2012 vistas genericas del h170825103751 / XAVI MOLINER

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta d'un home en un hospital de Tarragona, informa la policia catalana.

L'hospital Joan XXIII de Tarragona va notificar als Mossos cap a les 17.50 hores que un home, de 30 anys i de nacionalitat marroquina que estava ingressat haviamorten estranyes circumstàncies.

El pacient estava en coma i sense mobilitat. Segons informa el 'Diari de Tarragona', el jove havia entrat en estat de mort cerebral després de patir una aturada cardiorespiratòria mentre era immobilitzat pels Mossos d'Esquadra. La intervenció policial es va produir el dia 3 de juliol, quan els veïns van avisar que l'home, que residia a Salou, presentava una actitud violenta i estava presumptament drogat. Sempre segons el 'Diari de Tarragona', els informes mèdics determinaven que no hi havia una relació entre l'aturada i la immobilització practicada per la policia, sinó que es deuria al consum d'estupefaents.

Notícies relacionades

Inicialment el pacient va ser ingressat a la Unitat de Cures Intensives (uci), però fa pocs dies va ser traslladat a la cinquena planta, de traumatologia, on ha sigut trobat mort. El jove, que tenia antecedents per violència de gènere, estava casat i tenia una filla, tot i que actualment ja no vivia amb la seva dona.

Després de l'avís de l'hospital, els agents van comprovar que hi havia diferents indicis que apuntaven a una possible mort violenta, tot i que de moment estan pendents de l'autòpsia, que es practicarà avui. Els agents de l'Àrea d'Investigació Criminal s'han fet càrrec de la investigació per aclarir els fets i en aquests moments no es descarta cap hipòtesi.