A ALACANT

Detingudes quatre menors per vexar i agredir-ne una altra durant les festes del poble

Dues de les agressores ja eren reincidents a pegar la mateixa noia

Un grup de joves es van enfrontar a les agressores però no van poder repel·lir l'agressió

zentauroepp5369594 a08  san vicente del raspeig  alicante   31 10 06   alumnos 170825111225

zentauroepp5369594 a08 san vicente del raspeig alicante 31 10 06 alumnos 170825111225 / MORELL

1
Es llegeix en minuts

Quatre noies d'entre 14 i 17 anys han sigut detingudes i posteriorment posadessotala tutela dels seus pares per, presumptament, vexar, humiliar i agredir físicament una altra menor de 15 a Alacant.

La Policia Nacional ha informat avui que el succés que va originar els arrestos es van produir el 22 de juliol durant les festes de la localitat de Sant Vicent del Raspeig, tot i que dues de les implicades ja havien sigut detingudes mesos enrere a Alacant per assetjar la mateixa víctima.

El 22 de juliol, la víctima va anar amb un amic a les festes de Sant Vicent i es va trobar en un parc les quatre noies ara detingudes, que van iniciar una actitud "hostil". En un primer moment van començar a insultar-la des de la distància per, posteriorment, quan la menor va intentar marxar del lloc, perseguir-la corrent per clavar-li empentes, estirar-li els cabells i insultar-la.

Defensa de la menor

Aquesta situació va provocar un enrenou que va fer que gairebé mig centenar de joves anessin a presenciar l'incident, i malgrat que diversos joves van intentar defensar-la, la menor va patir agressions físiques directes contra la seva persona.

Notícies relacionades

Els agents que van investigar el cas van poder comprovar, a través de diverses càmeres de seguretat, el tracte denigrant que va patir la menor, motiu pel qual a les quatre detingudes se'ls imputa un suposat delicte contra la integritat moral.

Una vegada a comissaria, les quatre menors van prestar declaració en presència dels seus pares o tutors abans de passar a disposició de la Fiscalia de Menors. Després van quedar en llibertat sota la tutela dels seus progenitors.