Al sortir del metro

Un grup de joves agredeixen una dona musulmana a Madrid

Dos o tres noies es van llançar sobre ella i la van agredir i insultar

zentauroepp39785957 fachada del hospital 12 de octubre de madrid170824103644

zentauroepp39785957 fachada del hospital 12 de octubre de madrid170824103644

1
Es llegeix en minuts

Una dona musulmana va ser agredida dimecres passat a la tarda quan sortia de la parada de metro d'Almendrales, a Madrid, per part d'un grup de joves que li van clavar cops i la van insultar, segons la Policia Municipal de Madrid.

Les citades fonts indiquen que els fets van tenir lloc a les 19.45 hores davant el número 21 de l'avinguda de Córdoba, al districte d'Usera, quan la víctima de l'agressió acabava de sortir de l'estació de metro.

En aquell moment, un grup conformat per dos o tres joves es van llançar sobre aquesta dona musulmana, de 38 anys, li van clavar cops i la van insultar.

Contusions i crisi d'ansietat

Notícies relacionades

Després de conèixer els fets, efectius de la Unitat del Districte d'Usera de la Policia Municipal es van dirigir a la zona i van atendre la víctima de l'agressió, que patia contusions de caràcter lleu i una forta crisi d'ansietat. Per això, el Samur-Protecció Civil, que també hi va anar per atendre la dona, la van traslladar a l'Hospital 12 de Octubre per a la seva observació.

D'altra banda, la investigació de l'agressió s'ha derivat a la Unitat de Gestió a la Diversitat de Policia Municipal, grup encarregat de perseguir els anomenats delictes d'odi. De moment, no s'han produït detencions per aquests fets.