Multada la dona que va denunciar una agressió sexual falsa a Gandia

Va acusar cinc homes per omissió del deure d'auxili

zentauroepp8891656 playa  gandia170813125235

zentauroepp8891656 playa gandia170813125235

1
Es llegeix en minuts

La dona que va denunciar la setmana passada una suposada agressió sexual per part d'un company de pis a Gandia (País Valencià), que va ser detingut juntament amb cinc homes més, aquests per omissió del deure d'auxili, ha sigut condemnada a una multa per denúncia falsa.

Els jutjats de Gandia van celebrar divendres passat un judici ràpid contra la dona per presentació de denúncia falsa i va ser condemnada a un any de presó, pena que ha resultat substituïda per una multa a petició de la defensa i la fiscalia al no tenir antecedents, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

La Policia Nacional va detenir dimecres passat l'investigat per una suposada agressió sexual, juntment amb cinc individus més que eren a la casa i no van impedir els fets, segons la denunciant.

Notícies relacionades

Després de passar divendres a disposició judicial, en la declaració davant el jutge de la dona, aquesta va negar els fets i el jutge va deixar en llibertat els acusats, que no van arribar a declarar com a investigats.

Un dels homes tenia des del 2016 una ordre d'expulsió -sense relació amb agressions sexuals- de la Subdelegació del Govern, fet que la Policia va comunicar al jutge, que va ordenar el seu ingrés en un centre d'internament d'estrangers.