delicte sexual

Un detingut a Gandia per violació i cinc detinguts per no socórrer la víctima

La dona va demanar auxili per sortir de la casa on es van produir els abusos però cap dels ocupants la va ajudar

zentauroepp8891656 playa  gandia170813125235

zentauroepp8891656 playa gandia170813125235

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha detingut a Gandia sis homes d'entre 29 i 52 anys, un d'ells per presumptament agredir sexualment una noia i impedir-li abandonar el domicili que compartien amb els altres cinc arrestats. Davant els crits de la víctima, aquests no van fer res, i per això també han sigut detinguts com a presumptes autors d'un delicte d'omissió del deure d'auxili.

La detenció ha tingut lloc gràcies a la col·laboració ciutadana i l'agressió va ser aquest dissabte a la tarda, quan els agents van ser alertats per telèfon per uns veïns perquè anessin a aquesta vivenda de Gandia perquè una noia estava retinguda a dins i els habitants no la deixaven sortir, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia en un comunicat.

Quan els agents van arribar al lloc, ningú va obrir la porta del domicili, però, poc després, va aparèixer una noia "bastant nerviosa" i, al preguntar-li si havia tingut cap problema, "va fer un gest negatiu amb el cap i, de manera nerviosa, va començar a mirar cap a l'interior del domicili", i per això els agents es van adonar de la presència de diversos homes a l'interior.

Presumpta violació i detenció il·legal

Després de les investigacions, els efectius de la Policia van descobrir que la noia havia sigut agredida sexualment per un dels seus companys de pis que era a l'interior. Malgrat demanar-li en diverses ocasions que la deixés sortir, el sospitós l'hi va impedir. La víctima també havia cridat auxili a la resta de companys, i aquests no li van fer cas tot i ser dins la vivenda.

Notícies relacionades

Els agents van identificar els sis homes que hi havia a dins del domicili i en van detenir un com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual i detenció il·legal; i els altres cinc, com a presumptes autors d'un delicte d'omissió del deure d'auxili.

Els detinguts, tots sense antecedents policials, tenen entre 29 i 52 anys i són d'origen pakistanès, cubà i algerià. Tots sis han passat a disposició judicial.