AL SEGRIÀ

Circula 9 quilòmetres en sentit contrari per l'AP-2

El conductor va declarar que havia pres molta medicació

abertran38170630 economia  abertis autopista de sanef francia170721085353

abertran38170630 economia abertis autopista de sanef francia170721085353

1
Es llegeix en minuts
Agències / Lleida

Els Mossos d'Esquadra van detenir dissabte a la tarda un home de nacionalitat francesa de 52 anys que va conduir nou quilòmetres en direcció contrària per l'autopista AP-2 i va acabar provocant un accident a Puigverd de Lleida (Segrià).

Poc abans de les 18.45 hores es van començar a rebre els avisos d'altres usuaris de la via, que alertaven de la presència d'un Renault Scenic que circulava en sentit Barcelona pel carril esquerre de l'autopista, en direcció a Lleida.

Notícies relacionades

Poc després, al quilòmetre 150, va xocar lateralment amb un Audi A6, amb dos ocupants de nacionalitat italiana. Els tres implicats en l'accident van patir ferides lleus. L'arrestat, acusat de conducció temerària, va assegurar que havia pres molta medicació.

Símptomes de somnolència

Els dos conductors van donar negatiu en les proves d'alcohol i drogues. Els Mossos, no obstant, van comprovar que el conductor que circulava en sentit contrari, que viatjava sol, mostrava clars símptomes de somnolència i dins del vehicle li van trobar capses de medicació. Segons sembla, l'home va entrar a l'àrea de servei i es va incorporar a l'autopista pel mateix carril pel qual havia accedit a l'àrea de servei. Ara està pendent de declarar davant del jutge de guàrdia de Lleida.