A Londres

La policia busca un 'runner' que va empènyer una dona al carril bus

El conductor de l'autobús va aconseguir esquivar-la i ella només va patir lesions

La Policia britànica busca un esportista que va empènyer una dona sota un autobús / ATLAS VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

La policia britànica està buscant un corredor a qui les càmeres van gravar el 5 de maig quan va empènyer una dona al carril bus en el moment en què passava un autobús, segons ha informat la BBC.

El vídeo mostra un home corrent pel pont Putney de l'oest de Londres. Avança un vianant sense incidents i llavors, les imatges mostren com empeny una dona cap a la carretera.

La dona de 33 anys va evitar miraculosament ser atropellada pel vehicle que s'acostava al contorsionar el seu cos, mentre que el conductor de l'autobús, en un ràpid reflex, la va esquivar i va evitar atropellar-la.

"La víctima va ser exposada a un perill extrem quan va ser empesa a la carretera." Només va ser degut a la ràpida reacció del conductor que el vehicle no la va atropellar", segons l'oficial investigador Mat Knowles.

Notícies relacionades

La dona, que encara no ha sigut identificada, va patir lesions menors i diversos passatgers de l'autobús van anar en la seva ajuda.

La policia metropolitana de Londres ha publicat les imatges en un intent d'identificar l'home i ha instat qualsevol persona a donar qualsevol informació sobre l'incident.