A L'HOTEL 100% FUN

Vuit ferits, set d'ells greus, en una explosió en un hotel de Tarifa

La deflagració es va produir per una fallada en un transformador de la cuina

hotel-tarifa

hotel-tarifa

1
Es llegeix en minuts

Vuit persones han resultat ferides, set d'elles de gravetat, en una deflagració que s'ha produït a l'hotel 100% Fun de Tarifa (Cadis) com a conseqüència d'una fallada en un transformador de la cuina. Segons fonts del servei d'Emergències 112 d'Andalusia, el sinistre va tenir lloc cap ahir cap a les 19.40 hores a la cuina de l'hotel, situat al quilòmetre 76 de la carretera N-340.

Els ferits són quatre homes i quatre dones, tots treballadors de l'hotel. Alguns dels greus presenten cremades en un 90% del cos. Mentre es feien les intervencions operatives d'emergència, l'establiment va ser desallotjat.

Notícies relacionades

En una primera intervenció, van ser traslladats a diferents centres sanitaris de la província per, posteriorment, ser evacuats a la unitat de cremats de l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla, on estan ingressats cinc dels ferits.

Al tenir coneixement dels fets, des del 112 es va avisar el Consorci Provincial dels Bombers i la Guàrdia Civil, la Policia Local i els serveis sanitaris, així com la Inspecció de Treball i el centre de prevenció de riscos laborals.