ENFRONTAMENT AL CARRER

Mor un senegalès en una baralla a Salou

La víctima és un home de 33 anys i de nacionalitat senegalesa a qui han trobat ferit a terra

No es descarta que s'hagi produït per un cop de puny que l'ha deixat inconscient

ddobuzbxuaapgxc

ddobuzbxuaapgxc

1
Es llegeix en minuts
Esther Celma / Salou

Un home ha mort aquest dilluns després d'una baralla al cèntric carrer de Carles Buhigas de la localitat turística de Salou (Tarragonès), segons han confirmat els Mossos d'Esquadra.

El crim s'ha produït cap a les 08.30 hores, després d'una baralla en aquesta cèntrica zona, epicentre de l'oci nocturn del municipi.

Al lloc dels fets s'hi han desplaçat diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del SEM, que han intentat fer maniobres de reanimació a la víctima sense èxit.

Un cop de puny

La víctima és un home de 33 anys i de nacionalitat senegalesa, anomenat Moudrou, a qui han trobat ferit a terra aquest matí.

Les primeres informacions apuntaven a un apunyalament després d'una baralla, però, encara que l'autòpsia haurà de determinar la causa de la mort, no es descarta que s'hagi produït per un cop de puny, que l'ha deixat inconscient. Així, hauria mort al caure a terra i donar-se un cop al cap.

Secret de les actuacions

Notícies relacionades

Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació. De moment no hi ha detencions i alguns testimonis han comentat que han sigut quatre els agressors. Per la seva part, el jutge de guàrdia ha decretat el secret de les actuacions.

La víctima s'ha estat al carrer, tapada amb una manta i protegida de la vista dels transeünts per mampares, unes tres hores, fins que ha arribat la comitiva judicial, i s'han generat uns moments de tensió amb la nombrosa colònia senegalesa de Salou, que ha anat fins al lloc dels fets.