tres detinguts

La caixera, còmplice d'un robatori en un Condis de Martorell

La dona feia una suplència d'un dia i era familiar del conductor del vehicle amb què va fugir l'atracador

mossos / {periodico}

mossos
robo
cd16d8c8-13c7-4132-945f-85237f1f4bc5
8dba9b8b-2c7b-45cc-b539-5b2057b155a0

/

1
Es llegeix en minuts

Agents dels Mossos de Martorell van detenir el dilluns 17 de juliol dos homes i una dona, de 19, 21 i 39 anys, per l'atracament a un supermercat de la cadena Condis. Els fets van passar gairebé un mes abans, el 25 de juny, quan un home armat amb un ganivet i amb la cara tapada va atracar un supermercat a Martorell i va robar els diners en metàl·lic que li va entregar la caixera de l'establiment. Les càmeres ho van gravar.

L'atracador va fugir del lloc del robatori a peu, però els investigadors van poder comprovar que poc després era recollit per un vehicle que li va facilitar la fugida.

Les indagacions realitzades pels investigadors en relació amb el vehicle van permetre finalment determinar que el conductor de l'automòbil que havia recollit l'atracador era cosí del pare de la caixera del supermercat.

Notícies relacionades

Es dona la circumstància que la caixera que va patir el robatori aquell dia feia una suplència al supermercat ubicat a Martorell, quan el seu lloc de treball habitual és a Terrassa. A més, la caixera va demanar amb insistència treballar en concret a la caixa aquell dia.

Finalment, el dilluns 17 de juliol, basant-se en els indicis recollits, els investigadors van detenir l'autor material del robatori amb violència i intimidació, el conductor que el va recollir i la caixera com a cooperadora necessària, tots ells arrestats per un delicte de robatori amb violència i intimidació.