Apartat el capellà homòfob de l'Hospitalet

El cardenal arquebisbe de Barcelona ha donat un any sabàtic a Custodi Ballester

fcosculluela33241351 custodio170723212510

fcosculluela33241351 custodio170723212510 / CARLOS MONTA ES

1
Es llegeix en minuts

El cardenal arquebisbe de Barcelona, Juan José Omella, ha apartat de les funcions el polèmic capellà de l’Hospitalet de Llobregat Custodi Ballester concedint-li un «permís d’absència» perquè faci «un any sabàtic»,  recull el butlletí de l’arxidiòcesi.

Ballester, rector de la parròquia de la Immaculada Concepció de l’Hospitalet, va ser objecte de crítiques els últims mesos per les seves declaracions homòfobes, després d’afirmar en una missa que l’homosexualitat és «un pecat gravíssim».

Notícies relacionades

L’any passat, a més, va ser objecte de denúncia per dedicar una missa a la División Azul i omplir l’església de simbologia feixista. L’Arquebisbat de Barcelona ja va anunciar a finals del 2016 que prendria mesures contra el capellà Ballester per aquesta missa.

EXPEDIENT SANCIONADOR / Però el sacerdot va continuar al davant de la parròquia i al juny va tornar a causar polèmica amb una missa homòfoba. La Generalitat fins i tot va obrir un expedient sancionador al rector per les seves manifestacions i les va remetre a la Fiscalia de Delictes d’Odi per si constituïen un delicte.