4 víctimes mortals

Mor la dona ferida en l'incendi de Vejer

El seu fill de 9 anys segueix a cures intensives

jjubierre39323807 gra081  c diz  16 07 2017   un hombre ha muerto y otras cuat170716130336

jjubierre39323807 gra081 c diz 16 07 2017 un hombre ha muerto y otras cuat170716130336 / Roman Rios

1
Es llegeix en minuts

La dona que estava ferida de gravetat per l'incendi registrat el cap de setmana passatincendi en una vivenda a la platja del Palmar, pertanyent al municipi de Vejer de la Frontera (Cadis), ha mort aquest dijous després d'empitjorar i entrar en estat crític, segons han informat a Europa Press fonts pròximes a la víctima.

La dona estava ingressada a l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla juntament amb el seu fill de 9 anys, amb millor pronòstic encara que ingressat a la unitat de cures intensives (uci) de l'hospital infantil. Tots dos han sigut atesos tant per professionals d'aquesta unitat com de la unitat de grans cremats.

La dona presentava cremades al 70% del cos i el seu pronòstic era molt greu, tot plegat a conseqüència d'un incendi que es va saldar amb tres persones mortes més, en concret el pare del menor i la seva filla, de 5 anys, a més d'un amic de la família.

Notícies relacionades

L'Ajuntament de Vejer va decretar tres dies de dol oficial per aquest incendi, que es va originar quan una espelma va calar foc a una taula de plàstic que era dins d'un porxo de fusta, que finalment va acabar cremant i va afectar una parella amb els seus dos fills, residents a la localitat sevillana de La Algaba, i un amic d'aquesta.

Després de conèixer els fets, la presidenta de la Junta, Susana Díaz, s'ha pronunciat en el seu compte personal de Twitter donant el seu condol i el del seu equip de Govern a la família i a l'equip del servei d'emergències 112 d'Andalusia -on treballava la víctima- per la mort.