EN SERIA LA SEU

La torre Agbar, il·luminada per recolzar la candidatura de l'Agència Europea del Medicament

El destí de l'organisme es decidirà el 20 de novembre

La torre Agbar sil·lumina per a lAgència Europea del Medicament

La torre Agbar sil·lumina per a lAgència Europea del Medicament / JOAN PUIG

1
Es llegeix en minuts

La torre Glòries (abans Agbar) s'ha il·luminat aquesta nit en suport a la candidatura de Barcelona per acollir l'Agència Europea del Medicament, que, si vingués a la capital catalana, s'instal·laria en aquest gratacel cilíndric de 145 metres dissenyat per Jean Nouvel i Fermín Vázquez.

La ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat, el tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, i el secretari general del Departament de Salut, Albert Serra, han assistit a la il·luminació de la torre.

Notícies relacionades

L'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat i l'Estat han ofert aquest gratacel situat al districte tecnològic del 22@ per acollir la seu de l'Agència Europea del Medicament, el destí del qual es decidirà el 20 de novembre vinent.

La ministra Dolors Montserrat va donar ahir la nota màxima a la coordinació entre el Govern central, la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona per aconseguir la instal·lació a la ciutat, que haurà de ser a la seva nova seu l'1 d'abril del 2019, després d'abandonar Londres, l'actual ubicació.