A LA R-15, a TARRAGONA

Restablerta la circulació ferroviària entre els Guiamets i Marçà

Estava interrompuda des de dijous a la tarda pel descarrilament d'un tren de mercaderies

abertran39298374 pla general de l entrada del t nel on va descarrilar el tren170717083350

abertran39298374 pla general de l entrada del t nel on va descarrilar el tren170717083350 / Jordi Marsal

1
Es llegeix en minuts

La circulació viària s'ha restablert aquest dilluns a les 7.14 hores al tram entre els Guiamets i Marçà de la R-15, entre Reus i Móra, que estava interrompuda des de dijous a la tarda pel descarrilament d'un tren de mercaderies.

Treballadors d'Adif i Renfe han acabat els treballs de retirada dels vagons afectats i de la resta de la composició, així com la reparació dels danys importants ocasionats en la infraestructura ferroviària, han explicat en un comunicat les dues entitats.

Sis vagons d'un tren de mercaderies van descarrilar aquest dijous a la tarda entre els Guiamets i Marçà a la sortida d'un túnel, a les 17.55 hores, sense danys personals, i fins a 30 tècnics han treballat en les tasques de restabliment, una gran part a l'interior del túnel.

Notícies relacionades

Adif ha desplaçat maquinària pesant i lleugera a la via, com retroexcavadores, una pala, una batonadora i una perfiladora, mentre que Renfe hi ha traslladat dos trens taller i un camió bimodal.

Les dues empreses han obert una investigació sobre les causes de la incidència, i mentre la circulació s'ha mantingut tancada, s'ha habilitat un servei alternatiu per carretera.