SEGUEIX EL MISTERI

El noi de Torrejón no és l'italià desaparegut a Palerm el 2011

La prova d'ADN practicada al jove i a la mare del desaparegut dona negativa

licaozado

licaozado

1
Es llegeix en minuts

Les proves d’ADN practicades al jove trobat dijous a Torrejón de Ardoz i a la mare de l’italià Marcello Volpe, desaparegut el 2011, han donat un resultat negatiu, segons van informar fonts policials. S’havia sospitat en un principi que el noi localitzat en un parc del municipi madrileny podia ser el ciutadà de Palerm de 26 anys que fa gairebé sis anys que està en parador desconegut.

La policia es va posar en contacte amb la mare de Marcello, Laura Zarcone, i li va enviar unes fotos del jove, que va ser trobat descalç i descurat, amb aspecte de vagabund. Malgrat això, la dona va creure reconèixer sense cap mena de dubte el seu fill per una cicatriu al canell dret i va decidir volar fins a Madrid. Però al veure el noi va assegurar que no era el seu fill.

Notícies relacionades

De totes maneres, la policia va decidir practicar la prova d’ADN presencial, que proporciona resultats en un termini de temps curt i que va tenir els agents de la Comissaria General de Policia Científica treballant-hi tota la nit. Al final va donar negatiu. Es dona el cas que el jove italià desaparegut pateix autisme, mentre que el que va ser trobat a Torrejón no vol parlar i només escriu algunes frases incoherents. En general, no ha aportat res que permeti identificar-lo.

En vista dels resultats i, que les empremtes tampoc han permès saber qui és, les forces de seguretat duran a terme noves gestions per identificar-lo.