MISTERI

Localitzat deambulant per Madrid un jove que va desaparèixer a Palerm el 2011

La mare no ha reconegut el noi després d'haver viatjat a Espanya per a la seva identificació

No se sap on ha estat tots aquests anys perquè només es comunica per gestos i per escrit

licaozado

licaozado

2
Es llegeix en minuts

Es diu Marcello Volpe, és de Palerm (Sicília), té 26 anys i des del 2011 la seva família no sabia res d'ell. Però dijous una patrulla de la Policia Nacional el va trobar al municipi madrileny de Torrejón de Ardoz. El jove va ser localitzat quan deambulava, desendreçat i sense articular paraula, per la qual cosa els agents el van traslladar a comissaria per practicar les gestions pertinents per poder identificar-lo.

Una vegada a les dependències policials, els agents van haver de comunicar-se amb ell a través de gestos, encara que no van aconseguir cap resultat sobre la seva identitat.

A LA BASE DE DADES DE DESAPAREGUTS

No obstant, la seva fotografia, distribuïda des que li va perdre la pista Interpol, seguia a la base de dades de desapareguts, cosa que ha permès que la Policia espanyola hagi trobat la seva família.

Aquest divendres, la Prefectura Superior de Policia de Madrid ha informat de la seva aparició. La seva presència a Torrejón de Ardoz va cridar l'atenció dels agents, que mai l'havien vist per la zona.

De moment, no se sap on ha estat tots aquests anys, perquè no ha parlat i només es comunica per gestos i per escrit, encara que amb frases incoherents.

LA SEVA MARE NO EL RECONEIX

No obstant, els policies no van desistir en el seu esforç després d'indagar en associacions com SOS Desapareguts Interpol, i van aconseguir identificar-lo i comunicar-se amb la seva mare.

A ella li van enviar una foto actual del seu fill, al qual va reconèixer només per una cicatriu al canell dret, ja que està bastant canviat. No obstant, quan la dona es va desplaçar a Madrid des de Sicília per retrobar-se amb el noi, no l'ha reconegut al veure'l en persona. El jove ha sigut ingressat en un hospital perquè un equip mèdic procedeixi a la valoració del seu estat de salut.

Quan va desaparèixer, Marcello Volpe tenia 20 anys, feia 1,75 metres i tenia els cabells castanys, segons la descripció dels cartells en què es demanava la col·laboració ciutadana per trobar-lo.

INFORMACIONS CONFUSES

Els mitjans de comunicació italians han seguit informant sobre aquest cas i el setembre del passat any, per exemple, informaven que se l'havien vist a la ciutat de Forlí, a la regió italiana Emília-Romanya, a 80 quilòmetres de Bolonya. Finalment no es va poder comprovar la seva presència allà.

Notícies relacionades

Un any abans, el setembre del 2015, la família de Marcello va tornar a sentir-se esperançada quan es va comunicar que el jove havia sigut vist a la zona universitària de Trento. Cap de les recerques pels llocs en què en aquests anys algú ha dit haver-lo vist va resultar exitosa.

S'haurà d'esperar a que ell pugui o vulgui explicar-ho per saber on ha estat tot aquests anys.