VÍCTIMES DEL TERRORISME

Denuncien un tuit del raper Pablo Hásel: "Molts temporers estan pitjor que Ortega Lara"

Diversos usuaris de la xarxa social l'han denunciat davant la Policia

pablo-hasel

pablo-hasel

1
Es llegeix en minuts

Usuaris de la xarxa social Twitter han reportat a la Policia i la Guàrdia Civil un tuit del raper Pau Rivadulla, conegut com a Pablo Hasél, en què assegura que "molts temporers dormint al ras estan en pitjors condicions que Ortega Lara i sense haver sigut carcellers torturadors".

Hásel, que ja va ser condemnat a dos anys de presó el 2014 per enaltir el terrorisme en diverses cançons publicades a Youtube, va publicar aquest dissabte aquest missatge a la xarxa social, dia en què es complien 20 anys de l'alliberament del funcionari de presons. Hásel ha protagonitzat en els últims anys diverses polèmiques per continguts difosos a les xarxes socials, per les quals ha sigut condemnat en dues ocasions.

El mes de febrer passat, el Jutjat Penal número 3 de Lleida el va condemnar a pagar una multa de 540 euros per un delicte lleu de falta de respecte a l'autoritat per una cançó publicada el 2014 a Youtube que va dedicar a l'alcalde de la ciutat, Àngel Ros, "Menti-ros". La lletra contenia frases com "'Àngel malparido te mereces un tiro'", entre altres.

Notícies relacionades

El 8 de febrer passat, el Reial Betis va anunciar que es querellaria contra ell per un tuit en què va desitjar que l'avió del club de futbol s'estavellés, arran d'un polèmic fitxatge del conjunt sevillà criticat per la seva suposada ideologia ultradretana. Un mes abans, al gener, el jutge de l'Audiència Nacional José de la Mata li va prendre declaració com a investigat per un vídeo a Youtube contra el rei Joan Carles.

El juny de l'any passat va ser detingut a Lleida per una agressió a uns periodistes que cobrien l'ocupació del rectorat de la Universitat. Dos anys abans, el març del 2014, Hásel va ser condemnat a dos anys de presó per enaltir el terrorisme d'ETA, els Grapo, Terra Lliure i Al-Qaida en cançons seves que va pujar a Youtube. En aquell moment no va entrar a la presó perquè no tenia antecedents penals.