OPERACIÓ A VALÈNCIA

Detingut un home per oferir feina de model a menors per tenir-hi relacions sexuals

L'arrestat contactava amb les joves mitjançant una xarxa social i l'aplicació de missatgeria Whatsapp

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional va arrestar ahir al País Valencià un home espanyol de 30 anys com a presumpte autor d’un delicte de corrupció de menors i provocació sexual, al contactar mitjançant una xarxa social i l’aplicació de missatgeria WhatsApp amb fins a 18 noies de menys de 16 anys per oferir-los feina de models amb fins sexuals, informa Europa Press.

Notícies relacionades

Quan es guanyava la seva confiança, el sospitós els proposava mantenir-hi relacions sexuals a canvi de diners, regals o sessions de fotos. El detingut va contactar amb fins a 52 usuàries de diverses províncies, 18 d’elles menors de 16 anys, segons va informar la Prefectura Superior de Policia. Les investigacions es van iniciar el 2014. El sospitós contactava amb les noies en una coneguda xarxa social i per WhatsApp i les enganyava amb ofertes de feina de model, dient-los que era fotògraf.

LES DEMANAVA FOTOS I VIDEOTRUCADES

Una vegada que hi establia conversa, els solia demanar fotografies en roba interior o despullades, així com poder-les veure a través de la webcam per videotrucada. Tot i ser advertit per les noies que eren menors d’edat, el detingut continuava amb les proposicions i fins i tot va arribar a enviar-los fotografies pornogràfiques. La policia va registrar el domicili del detingut i va confiscar material informàtic i de dos telèfons mòbils. L’arrestat va passar a disposició judicial.