TRÀNSIT

Condueix 35 quilòmetres sense pneumàtic i quadruplica la taxa d'alcoholèmia

El veí de Sant Boi de Llobregat va circular ebri entre Cornellà i Abrera

fcasals39137870 pla general del vehicle del conductor denunciat on es pot ve170702122651

fcasals39137870 pla general del vehicle del conductor denunciat on es pot ve170702122651 / Mossos d Esquadra

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment un conductor a qui van interceptar divendres després de recórrer 35 quilòmetres sense un pneumàtic, envaint el sentit de circulació contrari i quadruplicant la taxa d'alcohol permesa.

Segons ha informat la policia autonòmica, és un home de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Boi de Llobregat, que va circular entre Cornellà i Abrera sense un pneumàtic davanter i amb una taxa d'alcoholèmia d'1,01 mg/l d'aire expirat.

Els fets van passar divendres, 30 de juny, a les 6.40 hores. quan un ciutadà va observar un vehicle circulant pel tercer carril de la A-2 a l'altura de Cornellà, sense el pneumàtic davanter esquerre, amb la llanta tocant el paviment i desprenent espurnes.

Tot i que el mateix ciutadà va intentar aturar el vehicle fent indicacions al conductor, aquest en va fer cas omís. Aleshores va trucar al telèfon d'emergències 112 i va alertar de la situació de perill que suposava que el vehicle circulés sense pneumàtic.

L'infractor es va desviar de la A-2 cap a la C-55 amb direcció al municipi d'Abrera, on una patrulla dels Mossos va fer que reduís la velocitat fins a detenir-lo al terme municipal d'Esparreguera.

POSITIU

Notícies relacionades

Després de ser sotmès a les proves de detecció alcohòlica, el conductor va donar positiu amb un resultat més de quatre vegades per sobre de la taxa permesa per a aquest tipus de vehicle, que és de 0,25 mg/l.

El conductor va ser denunciat penalment, amb obligació de presentar-se en seu judicial, per dos delictes contra la seguretat del trànsit: un per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i l'altre per conducció temerària, ja que a la C-55 va estar a punt de col·lisionar frontalment amb diversos vehicles quan va envair en repetides ocasions el sentit contrari de circulació.