WhatsApp deixarà de funcionar en aquests mòbils el 30 de juny

Els 'smartphones' afectats no ofereixen capacitat per ampliar les funcions de l'aplicació

1
Es llegeix en minuts

L'aplicació de WhatsApp deixarà de funcionar en alguns dispositius mòbils a partir del 30 de juny. ¿Per què? El motiu és senzill: no tenen prou potència i els utilitza un percentatge molt petit de la població. ¿Quins són els afectats? BlackBerry US, BlackBerry 10, Nokia S40 i Nokia Symbian S60. 

A començaments de l'any passat WhatsApp ja va deixar de funcionar per als iPhone 3GS i aquells que tenien la versió 2.3.3, i el gener del 2017 s'hi va incloure el Windows Phone 7.

Notícies relacionades

En un comunicat que ha penjat a la seva web, el gegant de missatgeria instantània ha recordat als usuaris de BlackBerry i BlackBerry 10, Nokia S40 i Nokia Symbian S60 que tenen de termini fins a final del mes de juny del 2017 per canviar de dispositiu si volen seguir utilitzant aquesta aplicació perquè "no compten amb la capacitat requerida per expandir la llista de funcions de la nostra aplicació en el futur".

També recomanen als usuaris amb aquests mòbils "adquirir un telèfon Android amb un sistema operatiu 2.3.3 o superior, Windows Phone 8 o superior, o un iPhone amb iOS 7 o superior", però asseguren que "no hi ha manera de migrar l'historial de xats entre dispositius amb sistemes operatius diferents".