A BARCELONA

El fiscal demana dos anys per a tres homes que van recriminar a dues lesbianes que es fessin petons

Una de les dones va rebre un cop de puny a la cara

 

  / JULIO CARBÓ

1
Es llegeix en minuts
J. G. Albalat
J. G. Albalat

Redactor

Especialista en judicials

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El fiscal contra l’odi i la discriminació, Miguel Ángel Aguilar, sol·licita dos anys de presó i multa per a tres homes que el 10 d’octubre del 2016 van humiliar una parella de lesbianes que es van fer un petó en una cafeteria de la Via Laietana. Una d’elles, a més, va ser agredida.

Després d’acabar la jornada laboral, la Vanessa i l’Andrea van anar a la cafeteria Original’s Bakery, a la Via Laietana. Totes dues van seure en una taula contigua a la vidriera amb vistes directes a la via pública. Es van fer un petó i van aparèixer els tres acusats amb dues persones no identificades. Un va entrar al local i va cridar davant tothom: «Ei, no podeu fer-vos petons en públic». A fora, un altre acusat es va abaixar els pantalons i els calçotets i va exhibir «obscenament» els testicles per fer-ne burla.

Notícies relacionades

Molesta amb el que havia passat, la Vanessa va sortir de la cafeteria per reprotxar-los el seu comportament i els va dir: «Escolta, a tu t’agradaria estar amb la teva parella en un restaurant i que algú fes el mateix que tu, ¿què et passa?». En aquell moment, la van envoltar i un dels acusats va aprofitar per donar-li una forta empenta. La noia va caure sobre una paperera i quan tractava de reincorporar-se un altre imputat li va donar un cop  de puny a la cara que la va fer sagnar abundantment.

Un dels acusats va decidir fugir i la resta dels que envoltaven la Vanessa, al veure que tractava de seguir el qui l’acabava de pegar, van començar a donar-li empentes i a agafar-la per evitar que ella el pogués perseguir. La dona va ser auxiliada per dues clientes. El fiscal acusa els tres homes d’un delicte contra els drets fonamentals i llibertats públiques i un altre de lesions lleus.