TEMPORAL DE PLUJA I NEU

Una casa de colònies amb 90 nens, sense llum des de fa un dia pel temporal

Els tècnics de la companyia Endesa estan treballant per restablir el subministrament elèctric

1
Es llegeix en minuts

Tècnics de la companyia Endesa estan treballant aquest diumenge per restablir el subministrament en una casa de colònies de Montoliu de Segarra (la Segarra) on s'allotgen 90 nens i que estan sense llum des de dissabte, per una avaria provocada pel temporal de pluja i neu.

En declaracions a Catalunya Ràdio, l'alcalde de Montoliu, Vicenç Roig, ha denunciat la situació dels 90 nens, en una casa de colònies on "sense llum és complicat poder-los escalfar", tenint en compte que la temperatura aquest matí al municipi era de cinc graus positius, i inferior a la nit.

La casa de colònies és un dels cinc clients d'Endesa que no tenen subministrament elèctric per l'apagada provocada ahir pel temporal, que va deixar sense llum pràcticament tots els veïns d'aquest petit municipi lleidatà, encara que la majoria la van anar recuperant de forma gradual.

Un portaveu d'Endesa ha dit que tècnics de la companyia estan treballant des de primera hora del matí per reparar l'avaria que afecta la casa de colònies, i està previst que la llum es restableixi les pròximes hores.

AVARIES MOLT DISSEMINADES

Notícies relacionades

El mateix portaveu ha afegit que les avaries provocades per les nevades de dissabte són molt disseminades dins el terme municipal, cosa que explica que els tècnics de la companyia triguessin hores a restablir el subministrament elèctric als abonats afectats.

L'alcalde, per la seva banda, ha denunciat que els tècnics de l'empresa "no donen solucions concretes" ni tenen cap previsió de quan solucionaran l'avaria.