'Tzatziki'
Tzatziki_MEDIA_1
Meritxell Monsonis treballa a la parada Làctics Anna del mercat de les Corts (Travessera de les Corts, 215). El tzatziki és una amanida de cogombre i iogurt molt coneguda gràcies a la gastronomia grega i turca. És una recepta molt saludable i lleugera, perfecta per acompanyar qualsevol plat.
INGREDIENTS
2 cogombres
2 iogurts grecs
All en pols
Salsa Perrins
Suc de llimona
Cibulet
Sal
PREPARACIÓ
Piqueu el cibulet i traieu el suc a la llimona. Reserveu-ho. Peleu els cogombres i renteu-los bé. Amb l'ajuda de l'eina per treure el cor a les pomes, introduïu-ho enmig dels cogombres i traieu les llavors. Talleu-los a daus petits i reserveu-ho. En un bol, afegiu-hi els dos iogurts, una mica de sal, una mica d'all en pols, dues cullerades de salsa Perrins, el suc de la llimona i el cibulet. Remeneu-ho bé i afegiu-hi el cogombre. Seguiu-ho remenant fins que estigui tot ben untat.
Notícies relacionadesPRESENTACIÓ
Hem de guardar l'amanida a la nevera per poder servir-la ben fresca. Millorarà la seva consistència si la deixem reposar durant un parell d'hores. Els grecs se la solen prendre com a acompanyament del pa de pita o com a aperitiu. S'hi pot afegir una mica de menta o anet per donar-hi frescor i més sabor. PATRICIA BARAJAS
- Sondeig El PSC es referma i Junts passa davant d’Esquerra
- Investigació judicial Hisenda va maniobrar per evitar la imputació del PP en el cas Bárcenas
- GUARDONS Els Laureus coronen Aitana Bonmatí i la selecció espanyola
- Caiguda de la producció Freixenet planteja un erto per a 615 persones per la sequera
- EDUCACIÓ Catalunya unifica la preinscripció d’FP i donarà places segons la nota
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Hisenda ¿Què és l’IRPF i quins són els trams de la renda el 2021?
- El laberint català Així estan les enquestes de les eleccions a Catalunya
- ‘Fairy ballroom’ Música, fantasia, dansa i burlesque
- LA FESTA DE LES LLETRES Gener i Castillo, els més venuts de Sant Jordi (per ara)