OPERACIÓ CONTRA UN PRESUMPTE FRAU

La policia desmantella a Sils un taller de falsificació de ferraris i lamborghinis

Els agents han detingut tres persones que transformaven els cotxes i els venien per internet

Taller clandestí / POLICIA NACIONAL

1
Es llegeix en minuts
J. G. ALBALAT / BARCELONA

La Policia Nacional han desmantellat un taller clandestí a la localitat de Sils (la Selva), on es fabricaven rèpliques de vehicles de les marques Ferrari i Lamborghini. En l'operació s'ha detingut tres persones que transformaven cotxes de gamma mitjana en superesportius que posteriorment venien a través de portals de segona mà a internet.

Notícies relacionades

La investigació es va iniciar després de la intervenció a Benidorm d'un vehicle que simulava l'aparença d'un esportiu de la marca Ferrari, vulnerant els drets de propietat industrial d'aquesta marca. Gràcies a la investigació, els agents van poder identificar la persona que va portar a terme la fabricació del vehicle falsificat i la seva posterior venda a través de webs de comerç de segona mà.

LOCALITZATS 14 COTXES

Els policies van localitzar també el taller clandestí on es transformaven els cotxes, a la localitat de Sils, on es van trobar 14 vehicles en diferent grau de transformació. Quatre d'ells eren models de Ferrari ja llestos per a la seva venda. En els registres es van intervenir peces, elements distintius de les marques afectades, motllos de fibra de vidre per a peces de carrosseria de les marques afectades, comptaquilòmetres i documentació relacionada amb els vehicles.