Trobat el cos de la dona desapareguda a l'Alt Empordà

Els equips d'emergències continuen buscant el seu marit, després de localitzar el cotxe de la parella embarrancat en una riera

El tot terreny localitzat a la riera d’Anyet, al terme municipal de Masarac (Alt Empordà). / ATLAS

1
Es llegeix en minuts

Els equips d'emergències han localitzat el cos de la dona de 59 anys desapareguda des de divendres a la nit a l'Alt Empordà, juntament amb el seu marit. El cos ha sigut localitzat a la riera d'Anyet, la mateixa on unes quantes hores abans s'havia trobat el cotxe buit de la parella.

Un helicòpter dels bombers està recorrent tot el curs de la riera, que desemboca al riu Llobregat d'Empordà, a la zona de Peralada, així com el riu Muga, per mirar de localitzar el marit, de 60 anys. 

Al matrimoni, veí de Figueres, se li va perdre el rastre després que anessin a sopar a Vilabertran. Va ser un familiar que els esperava dissabte a Rabós d'Empordà qui va donar l'alerta al telèfon d'emergències 112, a les 21.00 hores, pràcticament 24 hores després que se'ls veiés per última vegada.

Efectius dels Bombers i els Mossos d'Esquadra han localitzat aquest diumenge al matí el vehicle del matrimoni, un tot terreny gris, que potser va ser arrossegat per l'aigua en un pas inundable de la pista asfaltada que connecta Masarac i Mollet de Peralada, a prop del petit veïnat de Priorat. L'alcalde de Masarac, Lluís Pujol, ha declarat a la Cadena SER que el pas, que encara està inundat per l'aigua, no estava tallat divendres passat.

Notícies relacionades

La comarca va patir un fort temporal de pluges la setmana passada, amb precipitacions superiors als 100 litres per metre quadrat, fet que va provocar que els rius i els rieres de la zona patissin crescudes importants de cabal.