DESTACATS DEL DIA

Un caçador mata dos agents rurals a Lleida i altres notícies que has de saber avui, en un minut

zentauroepp36976394 roba del ca ador detingut i l escopeta amb qu  presumptament170121180133

zentauroepp36976394 roba del ca ador detingut i l escopeta amb qu presumptament170121180133

1
Es llegeix en minuts

Aquestes són les cinc notícies que has de saber avui:

1) Un caçador mata dos agents rurals i s'entrega a la policia a Lleida. Ismael Rodríguez Clemente ha disparat al cap a les dues víctimes amb una escopeta per a la qual no tenia llicènciaIsmael Rodríguez Clemente. Els amics de l'arrestat, que passarà a disposició judicial demà, el consideren "una bellíssima persona".


2) 'Marea violeta' global contra TrumpMarea violetaTrump. L'arribada del nou president dels Estats Units al poder es produeix enmig de la contestació feminista més gran que ha rebut un dirigent nord-americà.


3) Barcelona ja té un gos per cada 10 veïnsgos. Mentre la xifra d'habitants humans fa més de dues dècades que està estancada, la població canina no deixa d'augmentar i el 2016 hi havia a la ciutat 149.870 gossos per a una població d'1,6 milions de persones.


Notícies relacionades

4) El conseller de Salut Antoni Comín intenta solucionar la saturació dels serveis d'urgència davant l'arribada de la grip. Una de les mesures que ha anunciat en una entrevista exclusiva amb EL PERIÓDICO és que "els hospitals operaran menys quan hi hagi epidèmia de grip".


5) Els afectats per les clàusules terra podran presentar la seva reclamació a partir de demàreclamació. Els bancs disposaran d'un mes per adaptar la seva operativa d'informació als clients. Aquí pots consultar el text íntegre definitiu del decret llei sobre les clàusules terra.