DECLARACIÓ DAVANT ELS MOSSOS D'ESQUADRA

El caçador de Vacarisses: "No sé per què vaig disparar"

L'autor del doble homicidi assegura que no té records i que va ser un acte instintiu

L'advocada d'Ismael Rodríguez sosté que el noi està molt penedit

icoy37007273 lleida170123172425

icoy37007273 lleida170123172425

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

El caçador de 28 anys que dissabte va disparar a dos agents rurals va explicar als Mossos d'Esquadra, a la comissaria de Lleida, que va actuar de manera instintiva, no voluntària, i que no se'n recorda del que va passar.

Ismael Rodríguez, de 28 anys i veí de Vacarisses, va relatar durant l'interrogatori, a què ha tingut accés la cadena SER, que no sap què li va passar pel cap en aquells moments. Recorda que li van dir bon dia i que li van demanar que descarregués l'escopeta del calibre 12 que portava. A partir d'aquí, no té records de la seva reacció. No va pensar. No se'n recorda de per què va apuntar, per què va descarregar els tres cartutxos de l'arma (el màxim que permet aquest model de la marca Benelli). Segons la seva advocada, sempre segons la SER, l'autor del doble homicidi està molt penedit dels fets.

Notícies relacionades

Rodríguez també va explicar que van ser els tres companys amb qui estava caçant tords a la localitat lleidatana d'Aspa els que el van instar a trucar al 112 mentre ell estava en estat de xoc. Va afirmar, també, que no va ser capaç d'acabar la trucada i que un dels acompanyants va acabar d'aportar els detalls. El caçador, segons la seva declaració, no pren cap fàrmac ni està sota tractament per cap malaltia

Està previst que el dilluns passi a disposició judicial.