Mor un nadó i la seva mare resulta ferida greu en un accident a Vinaròs

A Tarragona, un motorista mor al sortir de la via a la C-12

1
Es llegeix en minuts

Dos accidents mortals en poques hores a Vinaròs i a Tarragona. Un nadó ha mort i la seva mare ha resultat ferida greu a conseqüència de la sortida de via que ha patit el vehicle en  què viatjaven a l'AP-7 al terme municipal de Vinaròs (Castelló), ha informat la Direcció General de Tràfico (DGT).

El sinistre s'ha produït uns minuts després de la passada mitjanit quan, per causes que es desconeixen, el turisme que conduïa la dona, de 36 anys, ha sortit de la via per l'esquerra en el punt quilomètric 350,1 en direcció a Barcelona.

A conseqüència de l'accident, ha mort el nadó que viatjava al cotxe i la conductora ha patit ferides de gravetat, per això ha sigut traslladada a un centre hospitalari.

El Consorci de Bombers de Castelló ha informat que la dona havia quedat atrapada al vehicle i ha hagut de ser extreta pels bombers.

Notícies relacionades

A Tarragona, un motorista ha mort aquest diumenge al punt quilomètric 29 de la carretera C-12 a l'altura de Xerta al sortir de la via, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

Al vehicle circulava un altre ocupant que ha resultat ferit lleu i ha sigut traslladat a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa (Tarragona).