A LES 10.45 HORES

Un atropellament a Torelló causa endarreriments a la R-3

Renfe ha evacuat a un altre tren buit els prop de 80 passatgers que feia una hora i mitja que estaven aturats

 

  / ARXIU / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts

La companyia ferroviària Renfe ha evacuat a un tren buit perquè prosseguissin el seu viatge els prop de 80 passatgers que feia una hora i mitja que estaven aturats entre les estacions de Torelló i Manlleu (Barcelona) per l'atropellament d'una persona a la via. L'ncident ha causat endarreriments d'una hora.

Segons ha informat Renfe, l'incident ha obligat a tallar la circulació de trens de la línia R-3 a les 10.30 hores del matí, cosa que ha acabat originant endarreriments superiors als 60 minuts en aquest traçat de Rodalies.

L'atropellament ha tingut lloc a les 10.30 hores entre les estacions de Torelló i Manlleu (Barcelona) i ha obligat a parar la circulació de trens en aquesta via, al demorar-se les diligències judicials i policials per a l'aixecament del cadàver i la investigació de les circumstàncies de l'accident.

La policia catalana ha permès a les 12.07 hores que el tren involucrat en l'atropellament reprengués el seu servei, de manera que els 80 viatgers que s'esperaven a dins han prosseguit la seva ruta fins a l'estació de Manlleu (Barcelona), on han sigut transbordats a un comboi buit organitzat per Renfe.

Notícies relacionades

Com que la circulació de trens per la R-3 està interrompuda, Renfe ha establert un servei alternatiu per carretera per facilitar la mobilitat dels viatgers afectats.

Els passatgers que viatjaven en el tren implicat en l'atropellament havien sortit de la Tor de Querol a les 08.50 hores i tenien previst arribar a l'Hospitalet de Llobregat a les 12.04.