SUCCÉS AL TARRAGONÈS

Detingut el veí de Salou que va denunciar la mort d'una dona a casa seva

Els investigadors treballen amb diverses hipòtesis, sense descartar un atac de cor o asfíxia per jocs sexuals

L'home va dir que havia conegut la noia la nit anterior i que van consumir cocaïna i van practicar sexe

 

  / ACN

1
Es llegeix en minuts
ESTHER CELMA / TARRAGONA

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Salou de 34 anys i de nacionalitat brasilera per la seva presumpta relació amb la mort d'una dona en estranyes circumstàncies al primer pis del número 15 del carrer de Montblanc d'aquesta localitat del Tarragonès.

L'home va anar aquest dimarts a la tarda a la comissaria de Salou per informar que havia trobat morta la dona, que no està identificada, després dl'una nit en què tots dos havien consumit alcoholcocaïna i havien mantingut relacions sexuals, segons fonts pròximes al cas.

No obstant, els investigadors van trobar la víctima despullada i lligada de mans amb una peça de roba, de cara cap amunt sobre un matalàs al menjador de l'apartament del detingut. El denunciant va trigar diverses hores a informar de la mort de la dona, per la qual cosa se l'ha detingut davant els indicis de criminalitat.

HIPÒTESIS

Fonts de la investigació han informat que no es descarta cap hipòtesi, fins i tot mort natural, ja que el cos no presenta signes de violència. També es treballa amb la hipòtesi d'un atac de cor desencadenat per les drogues i l'asfíxia per jocs sexuals.

El detingut encara no ha passat a disposició judicial. De fet, es tracta del que en argot policial es coneix com a "detenció tècnica", a l'espera que l'autòpsia doni nous detalls sobre aquest succés. De moment, no s'imputa res a l'arrestat.

La investigació també se centra en la identificació de la víctima, de qui no han trobat documentació ni se'n coneix la identitat. Només ha transcendit que té entre 25 i 30 anys -malgrat que algunes fonts han informat que es tracta d'una prostituta de Lleida de 28 anys.

SORPRESA

Notícies relacionades

Segons hauria relatat el mateix detingut, s'havien conegut aquella mateixa nit, havien anat de festa junts i la van continuar a casa d'ell, aprofitant que no hi havia ni la seva dona ni el seu fill de pocs mesos.

L'aixecament del cadàver es va fer ahir cap a les deu de la nit i l'home detingut va avisar els Mossos cap a les cinc de la tarda, diverses hores després d'haver-se despertat i adonat que la dona ja no estava viva. Segons alguns veïns, el detingut és molt amant de la nit, tot i que van mostrar la seva sorpresa al veure'l emmanillat perquè no havien sentit cap aldarull.