Un jove n'ataca un altre amb una catana a Blanes

L'agressor, amb antecedents per robatori, va fugir després d'estar diverses hores atrinxerat al seu pis

La víctima presenta diversos talls al cap i està ingressada fora de perill a l'hospital comarcal

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra i la policia local de Blanes (Selva) busquen un jove del municipi que dissabte passat, de matinada, va atacar el seu company de pis amb una catana. L'agressor, que acumula nombrosos antecedents, va aconseguir fugir després d'estar atrinxerat durant hores a l'interior de la vivenda.

Segons ha avançat el 'Diari de Girona', l'agressió va tenir lloc entre les quatre i les sis de la matinada, L'agressor va atacar el seu company de pis a l'interior de la vivenda que comparteixen al carrer d'Extremadura, al barri de la Plantera de Blanes. El jove, que ja acumula diversos antecedents policials, va ferir el company amb una catana i li va produir diversos talls al cap i a altres parts del cos, quan l'agredit intentava defensar-se.

La víctima, que també té antecedents, va aconseguir fugir ferit del pis. Un veí, que se'l va trobar ple de sang al carrer, va alertar el 112. El SEM va traslladar el ferit a l'hospital comarcal de Blanes, on està ingressat i fora de perill, després de rebre diversos punts de sutura al cap. 

ANTECEDENTS PER ROBATORI

Notícies relacionades

La mateixa víctima va informar sobre la identitat de l'autor de l'agressió, un vell conegut de la Policia Local, que té antecedents per robatori. Després d'agredir el seu company de pis, l'atacant es va atrinxerar dins de la vivenda durant hores. Diversos agents de la Policia Local van intentar convèncer-lo sense èxit perquè sortís. I, a mitja tarda, després de rebre autorització judicial, els agents van poder accedir a la vivenda, però l'agressor havia fugit per la teulada.

A l'interior del pis, la policia va trobar proves que incriminaven el jove. Entre elles, la catana i roba plena de sang. Els agents van donar l'alerta als Mossos d'Esquadra que, amb altres cossos de seguretat, continuen buscant l'agressor.