VOL DE RYANAIR

Un passatger que perdia un avió a Barajas es cola a la pista i aconsegueix embarcar

L'home es va despenjar per la sortida antiincendis d'un 'finger' i va córrer fins a l'aparell

La Guàrdia Civil el va detenir quan va arribar a l'aeroport de Las Palmas de Gran Canaria

Un passatger que va perdre un avió a Barajas es cola a la pista per intentar embarcar / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts
MANUEL VILASERÓ / MADRID

El personal de l'aeroport de Barajas, a Madrid, no s'ho podia creure quan va comprovar que un passatger de Ryanair que no havia arribat a temps a l'embarcament del seu avió va decidir que havia d'agafar aquell vol com fos. L'home es va despenjar per un 'finger' i va córrer per la pista fins que va aconseguir embarcar. A l'arribar al seu destí, Las Palmas de Gran Canaria, va ser detingut per la Guàrdia Civil. Els fets van passar divendres passat a les 21 hores.

El protagonista va aconseguir eludir el control d'embarcament del personal de terra i es va aproximar fins al límit del 'finger', el tub extensible que connecta les instal·lacions de l'aeroport amb les portes de l'avió perquè el passatge pugui embarcar. L'home va saltar amb dues bosses que portava d'equipatge fins a l'asfalt de l'aeròdrom utilitzant la sortida antiincendis.

Notícies relacionades

El passatger va aconseguir arribar a l'aparell, que en aquells moments embarcava els últims passatgers transportats en autobús, ja que en aquest vol Ryanair no va utilitzar 'finger'. 

La seqüència va ser immortalitzada per un treballador del personal de terra de l'aeroport, i s'ha viralitzat a internet des que el va compartir a la seva pàgina de Facebook el sindicat CCOO. "Així és com les gasten a Madrid els passatgers que no arriben a temps per agafar els seus avions. Aquest passatger en concret perdia un vol de la companyia Ryanair, i per increïble que sembli, aquest passatger es va saltar diversos procediments de seguretat que estableix AENA als seus aeroports. Parlem de nivell 4 de seguretat! I ni així un pot estar segur...", critica el sindicat a la seva pàgina. L'incident ha tingut ressò en mitjans britànics, com el 'Daily Mail', que ha publicat el vídeo de la controvertida accióDaily Mail.