EL NOU JOC DE MODA

Pokémon Go ja està disponible a Espanya de manera oficial

L''app' es pot descarregar per les vies oficials després que Nintendo hagi solucionat el problema que hi havia amb els servidors

1
Es llegeix en minuts

El popular joc Pokémon Go per a telèfons mòbils iOS i Android distribuït per Nintendo, i que està causant furor entre els usuaris de mig món, especialment als EUA, ja està disponible oficialment a Espanya, segons han informat els responsables de l'empresa.

Després de disparar el valor de companyia japonesa a la borsa a la borsa, a partir d'aquest divendres també es pot descarregar a Espanya de manera oficial, a més d'Itàlia i Portugal. Fins ara, l'exitós joc estava disponible als Estats UnitsNova Zelanda i Austràlia, així com en dos països europeus: Alemanya i el Regne Unit. Curiosament, ara mateix ni tan sols al Japó es pot descarregar encara, malgrat que l'empresa creadora del joc va sorgir en aquest país.

SORTIDA ESCALONADA

El llançament internacional, que estava previst per a la setmana passada, va ser ajornat pels problemes amb el servidor del joc a causa de les descàrregues massives i la gran quantitat d'usuaris connectats de manera simultània. Fins i tot en alguns països va ser retirat de Google Play i Apple Store poques hores després d'estar disponible pel mateix motiu.

Els portaveus de Niantic Inc., la desenvolupadora del joc, van demanar disculpes al donar a conèixer l'ajornament i van informar que el joc es llançaria de manera escalonada, a mesura que els problemes estiguessin solucionats i se "sentissin satisfets" amb el seu funcionament. 

JUGADORS ALS CARRERS

Notícies relacionades

El joc permet a l'usuari disfrutar de la caça de pokémons en qualsevol lloc del món, per tant, els jugadors que surtin a l'estranger amb el seu mòbil podran seguir utilitzant l'aplicació.

Una de les novetats de Pokémon Go és que no es juga al sofà sinó als carrers, als parcs, les platges i altres llocs del món real, que apareixen reflectits a la pantalla del jugador i on s'amaguen els personatges ficticis.