nomenament

Manu Bonachela, nou director de la Unitat Digital del Grup Zeta

manu bonachela

manu bonachela

1
Es llegeix en minuts

El Grup Zeta ha nomenat Manu Bonachela nou director de l'Àrea Digital de la companyia. Bonachela és llicenciat en Ciències Polítiques, màster en Polítiques Públiques per la Pompeu Fabra i compta amb cursos de MBA i AMP per a directius.

Notícies relacionades

És un expert en el món d'internet, sector en què ha desenvolupat tota la seva carrera professional. Va començar a 'Ya.com', posteriorment filial espanyola de T-Online, on va ocupar diversos càrrecs de gestió i coordinació de continguts. El 2005 va ser fitxat per 'El Economista' per posar en marxa la seva divisió digital. Durant aquesta etapa, va aconseguir que aquest diari fos líder de la seva categoria davant dels portals econòmics dels grans grups editorials. Al mateix temps va aconseguir un importantíssim volum de negoci digital i una exitosa internacionalització a Amèrica.

L'any 2014 es va incorporar com a director gerent a Web Financial Group, un proveïdor independent en tecnologia de serveis i solucions financeres. Va impulsar l'entrada de la companyia en nous mercats estratègics i l'adquisició d'actius digitals. 'Bolsamanía', la marca en espanyol d'aquest grup, es va posicionar en aquests dos últims anys com el digital econòmic de més audiència a Espanya sense tenir una edició impresa al darrere.

Temes:

Grup Zeta