El presumpte lladre del barri de Sant Joan de Figueres s'entrega al jutjat

L'home s'havia fugat amb l'ajuda de familiars que van agredir els mossos que anaven a detenir-lo

 

  / ACN / FUENTES

1
Es llegeix en minuts

El presumpte lladre que va fugir quan la policia intentava detenir-lo -gràcies a l'ajuda d'algunes persones que van agredir un dels agents- s'ha entregat voluntàriament als jutjats de Figueres aquest dijous a la nit i, després de declarar, ha quedat en llibertat, han explicat a Europa Press fonts pròximes al cas.

L'home, de 42 anys i conegut com 'el Chino', és veí del barri de Sant Joan, on es van produir els altercats, i està acusat pels Mossos d'Esquadra d'intentar robar una furgoneta dimarts a la matinada. 

Notícies relacionades

La policia va detenir dos dels agressors, que han declarat als jutjats aquest dijous a la tarda i han quedat en llibertat provisional amb càrrecs. Es tracta de dos familiars del presumpte lladre, un home de 34 anys i una dona de 60, que van pegar a la cara a l'agent i el van mossegar en un braç.

Els Mossos van poder arrestar l'home la mateixa matinada, mentre que a la dona la van detenir al cap d'unes hores; tots dos estan acusats d'un delicte de lesions, un altre de trencament de condemna i un altre d'atemptat a l'autoritat. Així mateix, van mantenir un dispositiu de vigilància extraordinari al barri de Sant Joan.

Temes:

Figueres