Anar al contingut

L'óssa Hvala reapareix amb els seus dos cadells a la Vall d'Aran

El govern aranès difon noves fotografies de la mare amb les seves dues cries després de les captades l'estiu passat

 

  / CONSELL GENERAL D'ARAN

Agents de Medi Natural del Consell General d'Aran han recuperat al municipi de Vielha e Mijaran fotos del 4 de març fetes amb càmeres de foto trampa de l'óssa Hvala i els seus dos cadells nascuts el 2015, que han sigut difoses pel govern aranès.

Aquesta és la segona vegada que han pogut captar-se imatges de l'óssa amb els seus ossets, després que es captessin altres imatges durant l'estiu de l'any passat, ha assenyalat la institució aquest divendres en un comunicat.

A un dels cadells li ha posat nom el Consell General d'Aran, que ha elegit Tai -'germà' en aranès-, si és mascle, o Tata -'germana'- si és femella, i a l'altre cadell li posarà el nom l'equip de seguiment de l'ós de la part francesa.

Per oferir-li la millor experiència possible estem canviant el nostre sistema de comentaris, que passa a ser Disqus, que gestiona 50 milions de comentaris en mitjans d'arreu del món cada mes. Ens disculpem si aquests primers dies hi ha algun procés extra de 'login' o si el servei no funciona al 100%.