Dolorós comiat a Figueres als dos treballadors morts en l'accident de la N-2

L'ajuntament està fent gestions per evitar que els familiars i amics coincideixin al tanatori amb els familiars dels cinc joves

 

  / JOAN CASTRO / ICONNA

1
Es llegeix en minuts
Ferran Cosculluela
Ferran Cosculluela

Periodista

ver +

Els cossos dels dos treballadors morts en l'accident de dissabte a la N-2 a l'altura de Pont de Molins (Alt Empordà) han arribat a mig matí d'aquest diumenge al tanatori Sant Vicens de Figueres perquè les famílies puguin dedicar-los el seu últim adéu. A la instal·lació funerària s'han viscut aquest matí escenes de dolor, sobretot per part dels nombrosos familiars i amics d'Aalaa al-Arbab, el marroquí de 31 anys establert a Figueres que havia sigut pare recentment.

La família de l'altre treballador del restaurant Snack Rapido del Pertús que també va morir en l'accident, Jesús Ulcue, no ha pogut anar aquest matí al tanatori perquè la majoria viuen a Colòmbia, d'on era originari el difunt, que tenia 38 anys quan va perdre la vida. La seva viuda, amb qui es va casar el mes de desembre passat, tampoc ha pogut assistir a les honres fúnebres perquè és al país sud-americà.

El conseller d'Interior, Jordi Jané, que ha ofert una roda de premsa a Figueres, tenia previst anar a les instal·lacions mortuòries per donar el condol als familiars, però ha cancel·lat la visita a última hora. Els que sí que hi han estat presents han sigut l'alcaldessa i el primer tinent d'alcalde de la capital de l'Alt Empordà, Marta Felip Pere Casellas.

EVITAR ENFRONTAMENTS

Notícies relacionades

Fonts municipals han explicat que s'estan portant a terme gestions perquè els cossos dels cinc joves que viatjaven a l'altre cotxe accidentat, amb matrícula francesa, no siguin traslladats aquesta tarda al mateix tanatori on hi ha les víctimes residents a Catalunya.

El motiu és que es vol evitar que hi hagi qualsevol confrontació, perquè ja ha transcendit públicament que el causant de l'accident en què van morir set persones va ser el conductor de nacionalitat francesa.