la plaga de la violència masclista

Un detingut per la mort d'una dona de 70 anys a Fuengirola

La víctima, de nacionalitat estrangera, va ser trobada morta amb signes de violència a casa seva

1
Es llegeix en minuts

Un home ha sigut detingut per la Policia Nacional a Fuengirola (Màlaga) en relació amb la mort d'una dona de 70 anys de nacionalitat estrangera, que divendres va ser trobada morta amb signes de violència al final d'una escala.

Fonts pròximes a la investigació han informat que el detingut és el marit o exmarit de la víctima, però encara no es pot determinar que es tracti d'un cas de violència masclista.

UNA DONA EN COMA DESPRÉS DE CAURE D'UN TERCER PIS

Aquesta mateixa setmana el Jutjat de Violència sobre la Dona de Fuengirola ha decretat l'ingrés en presó provisional d'un altre home per un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa al caure diumenge passat la seva parella des de la tercera planta d'un immoble en aquesta localitat malaguenya.

Notícies relacionades

La dona, de 25 anys, segueix ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Regional de Màlaga en estat de coma induït a causa de les lesions sofertes en la caiguda, que li va ocasionar politraumatisme cranioencefàlic sever, abdominal i toràcic.

D'altra banda, dijous passat es van trobar els cossos d'un home i una dona a qui unia una relació d'amistat en una vivenda de la urbanització Don Pedro de Estepona amb diverses ferides d'arma blanca.