VIOLÈNCIA MASCLISTA

Mor un home al llançar-se per la finestra després d'intentar matar la seva exparella a la Corunya

Tenia una ordre d'allunyament de la dona, que va ser traslladada a un hospital

1
Es llegeix en minuts

Un home de 57 anys va morir aquest dijous a la nit al llançar-se per la finestra després d'agredir la seva exparella, de qui tenia ordre d'allunyament, a la vivenda on aquesta cuidava una persona gran a la Corunya.

Segons han informat fonts pròximes a la investigació, els fets van passar cap a les 21.00 hores. El presumpte agressor va arribar a la casa on la dona cuidava un home gran a qui va preguntar si ella treballava allà i li va mostrar una fotografia per identificar-la. Després de dir-li que sí, el presumpte agressor va emmordassar l'home gran perquè no alertés la dona. Quan aquesta va arribar al pis, un quart, van forcejar i ella es va intentar defensar, segons han assenyalat les mateixes fonts.

Quan els agents de la Policia Nacional van arribar al domicili on van passar els fets, van veure que l'home es tirava per la finestra del quart pis, i després va morir.

Notícies relacionades

La dona ferida, d'uns 55 anys, va ser evacuada al Complex Hospitalari Universitari La Corunya (Chuac) a causa de les lesions sofertes.

La Policia Nacional investiga un suposat cas de violència de gènere. El presumpte agressor tenia una ordre d'allunyament de la dona.