Agustí Cordón, nou conseller delegat del Grup Zeta

El nou directiu és actualment director general de Fira de Barcelona

Agafa el relleu de Juan Llopart, que va morir dissabte passat

Agustí Cordón, nou conseller delegat del Grup Zeta, aquest dimarts 6 d’octubre a EL PERIÓDICO.

Agustí Cordón, nou conseller delegat del Grup Zeta, aquest dimarts 6 d’octubre a EL PERIÓDICO. / JULIO CARBÓ

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Agustí Cordón serà el nou conseller delegat del Grup Zeta, segons ha anunciat aquest dimarts el president del grup, Antonio Asensio Mosbah, en un comunicat. Cordón assumirà les funcions executives que exercia Juan Llopart, que va ser president de la Comissió Executiva i vicepresident de la companyia.

Llopart, que va morir dissabte passat, havia sol·licitat temps enrere el seu relleu per la impossibilitat de dedicar-se de ple a la seva tasca. El nomenament de Cordón es va acordar el setembre passat. Cordón, de 52 anys, llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB i amb una àmplia formació en escoles de negocis, és, a més de director general de Fira de Barcelona, vicepresident executiu del Mobile World Capital. S'incorporarà a la seva nova responsabilitat al novembre.

TRAJECTÒRIA ÀMPLIA

Notícies relacionades

La seva activitat professional la va iniciar el 1988 a la firma Ernst & Young i com a consultor en els sectors financers, farmacèutics i de productes de consum. Al llarg de la seva trajectòria professional ha ocupat càrrecs de màxima responsabilitat en destacades multinacionals, totes elles relacionades amb la indústria de béns de consum més importants del món, com Anheuser Bush, Campbell Taggart, Erthgrains, Sara Lee European Bakery Operations i Bimbo Comercial SA. El 2004 va ser designat director general de Fira de Barcelona, càrrec que ostentarà fins a la seva incorporació al grup Zeta. És, a més, membre del Comitè executiu de la Cambra de Comerç d'Espanya i conseller de diverses companyies de diferents sectors econòmics.

Agustí Cordón s'incorporarà al Consell d'Administració del Grup Zeta del qual ja formen part Antonio Asensio, Francisco Matosas, Pedro Fontana, Serafín Roldán, Conrado Carnal i Andrés Tejero. Així mateix, s'integrarà a la Comissió Executiva, juntamenta amb Antonio Asensio, que la presidirà, i Conrado Carnal.

Temes:

Grup Zeta