A SANT ANDREU DE LA BARCA

Detingut per provocar un accident a la A-2 i quadruplicar la taxa d'alcohol

L'arrestat va intentar fugir en diverses ocasions, però fue retingut per un mosso fuerra de servei

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 13 a Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat) un conductor que va causar un accident a l'autovia A-2, que quadruplicava la taxa d'alcohol permesa i que va intentar fugir abans de l'arribada dels agents, encara que va ser retingut per un mosso fora de servei implicat en el sinistre.

Segons informen aquest dijous els Mossos, els fets van tenir lloc diumenge passat, 13 de setembre, a la A-2, al terme municipal de Sant Andreu de la Barca, i el detingut és un home de 40 anys, de nacionalitat peruana i veí de Barcelona, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària.

Els fets van passar diumenge a les 6 de la matinada quan es va rebre avís telefònic d'un accident entre dos turismes a la A-2, a Sant Andreu de la Barca, sentit Lleida.

A l'arribar, els Mossos van trobar els dos vehicles accidentats i van observar que el conductor d'un d'ells presentava símptomes evidents d'anar sota els efectes de begudes alcohòliques.

UN AGENT FORA DE SERVEI

Un mosso fora de servei que circulava per la via on es va produir l'accident i que es va parar a ajudar els implicats va retenir el conductor ebri quan aquest va intentar marxar, en diverses ocasions, del lloc del sinistre, abandonant el vehicle accidentat, abans que arribessin els agents de trànsit i així eludir el control d'alcoholèmia.

Notícies relacionades

Finalment, el conductor va ser sotmès a les proves de detecció alcohòlica i va donar positiu amb una taxa penal d'1,01 mg/l d'aire espirat, quadruplicant la taxa permesa legalment, que és de 0,25 mg/l.

Per tot això, els Mossos van detenir el conductor del turisme com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària.