INVERSIONS DE L'ESTAT

Pastor es reafirma a construir la llançadora del Prat

La ministra de Foment assegura que és "una de les infraestructures més importants de Catalunya"

1
Es llegeix en minuts

La ministra de Foment, Ana Pastor, ha assegurat aquest dimarts que la llançadora que unirà el centre de Barcelona amb la terminal 1 de l'aeroport del Prat "no es pararà, fora que ho digui un jutge", malgrat les reticències mostrades per l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Durant una entrevista a la cadena COPE, Pastor ha explicat que aquesta és "una de les infraestructures més importants de Catalunya" i que tractarà de convèncer d'això Colau en la reunió que mantindran aquesta tarda en el ministeri.

A les 17.00 hores, la ministra de Foment i l'alcaldessa de Barcelona es reuniran per primera vegada i abordaran les inversions de l'Estat en infraestructures en la ciutat.

Notícies relacionades

Aquesta reunió ve precedida d'una topada produïda entre totes dues el passat 22 de juliol, quan Pastor va venir a Barcelona a posar la primera pedra del tren llançadora i l'alcaldessa es va absentar de l'acte, declinant la invitació.

L'Ajuntament va argumentar que Pastor va venir a la inauguració sense comunicar-l'hi i va criticar que el tren llançadora no era una prioritat i suposava una despesa elevada, i per això va sol·licitar una reunió a la ministra per tractar temes "més urgents". 

Temes:

Ana Pastor