JA ÉS A CASA

El gos Buddy surt de la quarantena i torna amb els seus amos

El cadell va arribar a l'aeroport del Prat sense xip identificatiu procedent de Nova York

El cadell Buddy ja està amb els seus amos.

El cadell Buddy ja està amb els seus amos.

1
Es llegeix en minuts

Buddy, el cadell de gos que va arribar a l'aeroport del Prat el 12 de juny i va estar retingut durant quatre dies, va sortir aquest dimecres a la tarda del centre veterinari on es trobava en quarantena i ha tornat amb els seus amos.

Notícies relacionades

L'animal va arribar a l'aeroport barceloní procedent de Nova York (EUA) amb la documentació referent a les seves vacunes i altres requisits en regla, però no es podia llegir el xip identificatiu, fet que no permetia la seva entrada a Espanya. Quan es va constatar que Buddy no portava aquest xip identificatiu, l'àrea d'Agricultura de la delegació del Govern va decidir posar-li i vacunar al gos, així com decretar 21 dies de quarantena per confirmar el bon estat de salut de l'animal.

La presidenta de l'Associació Protectora d'Animals de l'Anoia (APAN), Dolors García, ha assegurat que el retorn amb la família "ha anat genial". García ha sostingut que la quarantena ha sigut difícil per al cadell perquè ha hagut de passar aquestes setmanes aïllat de la resta d'animals, ja que només podia mantenir contacte amb persones, fins que el veterinari ha donat el vistiplau sobre el seu bon estat de salut.