Quatre ferits en l'incendi d'un pis a Amposta

Un home presenta cremades lleus i tres veïns han inhalat fum

1
Es llegeix en minuts

Quatre persones han resultat ferides de diversa consideració, una d'elles amb cremades i tres per inhalació de fum, a l'incendiar-se aquest dilluns al matí un pis d'Amposta.

Set dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat en l'extinció de l'incendi, que s'ha declarat al segon pis de l'edifici número 18 del carrer Gran Capità d'Amposta.

A conseqüència del foc, un home de 41 anys ha patit cremades lleus a la cara i els braços, i tres veïns --un home de 30 anys i dues dones de 30 i 57 anys-- han resultat intoxicats lleus per fum.

L'avís del foc, que s'ha iniciat en un dels pisos de la segona planta, s'ha donat aquest matí a les 06.29 hores, i fins al lloc dels fets s'han traslladat set dotacions dels bombers, que han extingit completament les flames cap a les 08.00 hores.

Notícies relacionades

L'edifici on s'han produït els fets és un bloc de tres plantes, situat al centre d'Amposta, amb dos pisos per planta, i les flames han afectat totalment una de les habitacions del segon pis.

Els bombers han hagut d'evacuar amb una autoescala els veïns del tercer pis i han tret de l'immoble per l'escala altres inquilins, a qui han hagut de col·locar màscares

Temes:

Amposta