Detingut el nòvio d'una cambrera de Vitoria acusat del seu assassinat

La dona va ser trobada sense vida dilluns a la tarda al seu domicili

1
Es llegeix en minuts

L'excompany sentimental d'una cambrera, el cadàver de la qual va ser trobat ahir al seu domicili de Vitòria amb signes de violència, ha estat detingut aquesta matinada per l'Ertzaintza acusat de l'assassinat d'aquesta dona.

El departament basc de Seguretat assenyala que prossegueix la investigació d'aquest cas i no descarta cap hipòtesi sobre les causes del crim.

Fonts pròximes a la investigació han apuntat inicialment a Efe que es podria tractar d'un cas de violència de gènere, tot i que, segons sembla, l'Ertzaintza també treballa amb la possibilitat que es tracti d'un revenja per drogues.

De fet, la víctima, segons sembla de nacionalitat estrangera, ha tingut diversos episodis relacionats amb les drogues, l'últim la setmana passada, quan la Policia basca va trobar estupefaents al bar on treballava, al carrer Beato Tomás de Zumárraga.

En aquest local, que està tancat des d'ahir, són habituals les intervencions policials per baralles o per tràfic de drogues.

Segons les fonts, el cadàver de la víctima es va trobar ahir cap a les 17.15 hores, amb clars signes de violència, a la vivenda de la dona, ubicada al carrer de Guayaquil del barri d'El Pilar de Vitoria.

La Policia basca va obrir una investigació i aquesta matinada ha detingut un home, que va ser company sentimental de la víctima, acusat del seu assassinat.

Veïns de l'immoble on resideix han assenyalat a Efe que el crim podria haver tingut lloc la nit de divendres a dissabte, quan es van sentir crits de "¡Jo no he sigut!" i "¡Auxili!".

Segons els veïns, la dona, d'origen dominicà, hauria mort llavors i, com que no va anar a treballar dissabte ni diumenge, algú pròxim a ella es va desplaçar al seu domicili a buscar-la.

Notícies relacionades

Seria llavors quan aquesta persona, al no obtenir senyals de vida de la dona, va alertar l'Ertzaintza, que va trobar a la casa el cadàver de la noia.

Nombrosos efectius policials es van desplaçar ahir a la tarda després de trobar el cos a la vivenda per recollir evidències que ajudin a aclarir aquesta mort violenta. 

Temes:

Vitòria