REPTE SOLIDARI

La campanya de la galleda gelada recapta 14.000 euros a Espanya

L'oenagé ADELA demana que no es parin els donatius ni la difusió sobre l'esclerosi lateral amiotròfica

1
Es llegeix en minuts

L'Associació Espanyola d'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ADELA) ha anunciat que ha recaptat 14.000 euros durant la primera setmana del repte solidari de la "galleda gelada".

Notícies relacionades

L'associació sol·licita que no es trenqui la cadena i el suport de tots perquè el màxim de persones compossible segueixin coneixent aquesta malaltia neurodegenerativa. La campanya va començar als Estats Units, on ha recaptat milions de dòlars gràcies a la participació de famosos i polítics de tot el món.

La presidenta de l'Associació Espanyola d'Esclerosi Lateral Amiotròfica, Adriana Guevara, "vol donar les gràcies a tots aquells que s'han animat a participar mullant-se per l'ELA. Perquè gràcies a aquestes donacions ajudem aquests malalts a tenir una vida més digna i podrem recolzar Institucions científiques, mèdiques i socials, tant públiques com privades que treballen per combatre l'esclerosi lateral amiotròfica. Aquesta campanya mundial ha de continuar perquè beneficia i ajuda els malalts ja diagnosticats i els futurs".